Merk
Type

Over Bosch

Informatie over Bosch
 
Een goede naam ...
De naam Bosch klinkt heel veel mensen bekend in de oren. In miljoenen huishoudens staat deze naam op apparaten die door en door betrouwbaar zijn: van stofzuigers tot vaatwassers en van kooktoestellen tot boormachines. Zelfs in talloze auto's staat Bosch garant voor hoogwaardige techniek.
 
... een compleet assortiment cv-ketels ...
Een lekker warm huis en altijd voldoende warm water. Aan die vragen kan Bosch altijd voldoen. Met een complete range cv-ketels, combiketels, staande ketels, HR-ketels (van CW-klasse 3 tot en met 6),
VR-ketels en geisers. Hoe uw huis, uw gezin en uw persoonlijke wensen er ook uitzien: met zo'n topketel van Duits fabrikaat haalt u de beste oplossing in huis! 
 
... en een perfecte service.
Bosch wordt geleverd door de erkende installateur. Met Bosch bent u vele jaren lang verzekerd van warmte en comfort. Dat is mede te danken aan uw installateur die nauw samenwerkt met Bosch Thermotechniek BV, de Nederlandse Bosch-organisatie, die 50 medewerkers telt en in Deventer gevestigd is. Bosch Thermotechniek BV heeft een eigen serviceorganisatie en biedt de installateur complete ondersteuning.