warmteklacht

Over warmteklacht.nl


Warmteklacht.nl is een service van Lamain Technical Support.


Het doel van deze website is om storingen, die kunnen optreden bij verwarmingsketels en/of installaties, zo snel mogelijk te analyseren en op te lossen.


Mocht u onverhoopt een storing hebben, dan treft u de storingscode aan op het display van uw cv-ketel of warmtepomp. Na het invullen van uw storingscode op deze website, krijgt u een lijst te zien met alle voorkomende storingscodes die voldoen aan uw criteria.
Dit geldt ook voor storingen aan cv installaties die zijn voorzien van een warmtepomp.


Tegenwoordig zijn handleidingen vaak niet meer aanwezig maar veel storingen aan cv-ketels kan men zelf oplossen. U spaart daarmee een bezoek door een servicemonteur uit.
Indien u een storing heeft, die echt door een vakman dient te worden opgelost, kunt u via de pagina installateur vinden vinden, een installateur in uw regio zoeken.


Deze website is met veel zorg samengesteld en er wordt veel tijd gestoken in het 'up-to-date' houden van de database. Desondanks kan het voor komen dat een storingscode van uw cv-ketel niet bekend is in de database. Onze excuses voor het ongemak.


Indien u vragen heeft over de website of u wilt graag dat we een nog ontbrekende storingscode van uw cv-ketel laten opnemen in de database, dan kunt u het contactformulier invullen. Onze dank hiervoor.


 


Warmteklacht.nl: Dé oplossing voor 8698 storingscodes van 323 verwarmingsketels van 18 merken!!